-

   

   





 
Amwika -       , ,

Роман Клименко
ФК "Кривбас"


"Кривбас" провів відкрите тренування


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      16 липня на стадіоні «Металург» журналісти і вболівальники відвідали відкрите тренування «Кривбасу».

      Цей захід розпочався з урочистої частини. Генеральний директор клубу Олександр Затулко розповів про новини клубу в міжсезонні. Як відомо, «Кривбас» залишили Каніболоцький, Льопа, Федорчук, Бартуловіч, Морозюк, Опря, Грановський, Бульку, Бюлюкбаші, Аголлі та Хіді.

      Замість них клуб підписав Лінаса Клімавічюса, Беку Гоцирідзе, Євгена Боровика (всі – «Дніпро»), Кирила Петрова («Динамо»), Сергія Рожка, Дениса Васільєва, Валерія Куценка, Артема Штанько, Олександра Іващенка та Рінара Валєєва (всі – «Оболонь»).

      Новачки команди урочисто отримали футболки з власними ігровими номерами, під якими вони виступатимуть в цьому чемпіонаті.

      Після презентації новачків усі бажаючі змогли задати свої запитання команді і керівництву «Кривбасу». Кожен з них отримав вичерпні відповіді на питання.

      По завершенню спілкування з вболівальниками команда розпочала тренування.

      Тренування пройшло по звичній схемі. Гравці, розділившись на групи, виконували різні ігрові завдання, вправи з м’ячем тощо.

      По закінченню тренування всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з улюбленими гравцями та взяти в них автографи. Бажаючих було чимало!




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31