-

   

   





 
Amwika -       , ,


Прес-служба Дніпропетровської обласної ради


Головою Дніпропетровської обласної ради обрано Євгена Удода

      Третього червня відбулася чергова двадцять п’ята сесія Дніпропетровської обласної ради. В роботі сесії взяв участь голова обласної державної адміністрації Олександр Вілкул, заступники голови та начальники управлінь облдержадміністрації, керівники правоохоронних та контролюючих органів регіону, голови районних рад.

      Голова обласної ради Юрій Вілкул ініціював проведення цієї сесії, звернувшись до депутатів із проханням припинити його повноваження з морально-етичних причин. Нагадаємо, три місяці тому Указом Президента України Віктора Януковича на посаду голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації був призначений син Юрія Григоровича – Олександр Юрійович.

      Пояснюючи своє рішення, Юрій Григорович зазначив: „Вважаю, що сьогодні в області закладений міцний фундамент соціального та економічного зростання. Для подальшого розвитку необхідна енергія та сучасне бачення команди молодих професіоналів. Прийшов час дати дорогу молодим!”. Депутати з розумінням поставилися до позиції керівника і задовольнили його прохання.

      На посаду, що звільнилася, Юрій Вілкул запропонував кандидатуру депутата обласної ради від Партії регіонів, голову постійної комісії з питань будівництва, транспорту та зв’язку Євгена Удода. „Завдяки професіоналізму, високим управлінським якостям та конструктивному підходу до справи Євгена Григоровича, - зауважив виступаючий, - протягом цих років в області вдалося вирішити багато важливих питань. Саме за його активної участі вперше за багато років вдалося зрушити з місця таку наболілу проблему, як „розконсервація” довгобудів. Вирішуються і багаторічні проблеми з водопостачанням і газифікацією населених пунктів. Гордістю комісії є регіональна програма „Електронна Дніпропетровщина”, завдяки якій вдалося не тільки об’єднати усі органи влади – адміністрації і ради – в єдину інформаційну мережу, але й забезпечити їм умови для роботи якісно нового рівня”.

      Говорячи про особисті якості кандидата, Юрій Вілкул наголосив, що той пройшов жорстку школу гірничого виробництва на шахтах Кривбасу, від чергового електрослюсаря до генерального директора гірничо-збагачувального комбінату. Це людина з міцною внутрішньою дисципліною і високою відповідальністю.

      За Євгена Удода віддали свої голоси 85 з 86 присутніх на сесії депутатів.

      Дякуючи колегам-депутатам за високу довіру, новообраний голова обласної ради зазначив: „Пріоритети нашої діяльності чітко визначені в Програмі дій Президента України Віктора Януковича „Україна для людей”. Перш за все – це розвиток ефективних економічних ініціатив, стабільність політичного життя області та вирішення соціальних питань”. Щодо подальших стосунків представницької та виконавчої гілок влади регіону Євген Удод підкреслив: „Облрада та облдержадміністрація в діалозі з органами центральної влади будуть і в подальшому ефективно реалізовувати на практиці завдання, поставлені Президентом. Я знаю – ми разом будемо працювати на результат. Наша область буде успішним та процвітаючим регіоном!”

      Коментуючи кадрові зміни в керівництві Дніпропетровської облради, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зазначив: „Останні сесії продемонстрували, що на Дніпропетровщині створена система чіткої й скоординованої роботи всіх гілок обласної та місцевих влад. Результатом стало досягнення одного з найвищих показників росту економіки в країні, суттєве зменшення заборгованості по заробітній платі та інше. В цьому є велика заслуга Юрія Григоровича Вілкула. Зараз він дає дорогу молодим. Я пишаюсь чоловічим поступком мого батька. Він показав, що інтереси області для нього важливіші за посади та регалії”.

      Довідково

      Удод Євген Григорович, голова Дніпропетровської обласної ради. Народився 30 травня 1973 року. Освіта повна вища, у 1997 році закінчив Криворізький технічний університет за спеціальністю „Електропривод і автоматизація промислових установок та технологічних комплексів”, гірничий інженер-електрик. Трудову діяльність розпочав у 1994 році підземним електрослюсарем шахти „Батьківщина” об’єднання „Кривбасруда”. За час роботи пройшов трудовий шлях до генерального директора гірничо-збагачувального комбінату. На час обрання займав посаду в.о. генерального директора відкритого акціонерного товариства „Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат”, м. Кривий Ріг. Заслужений працівник промисловості України, нагороджений Грамотою Кабінету Міністрів України. Одружений. Має доньку.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31