-

   

   





 
Amwika -       , ,


Прес-служба МВС України


За жорстоке вбивство жінки нелюду «світить» довічне ув’язнення

      Нещодавно до чергової частини Саксаганського райвідділу міліції міста Кривого Рогу по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків міста виявлено тіло жінки.

      До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілою виявилася 46-річна господарка оселі на ім"я Лариса. Оглянувши загиблу, судово-медичний експерт одразу причину смерті назвати не зміг, то ж тіло відправили на експертизу, яка тривала кілька днів. Саме в цей час до міліції звернулася 22-річна донька померлої, яка повідомила, що в проміжок часу з 28 травня по 1 червня з оселі її матері зникли телевізор, мобільний та стаціонарний телефони, телевізор, а також паспорт господарки. Це давало підстави вважати, що стосовно жінки було скоєно злочин. Невдовзі ці припущення підтвердили й судово-медичні експерти. Вони констатували наступне: перед смертю жінку зґвалтували, а потім задушили.

      Пошуки зловмисника тривали кілька днів. У поле зору правоохоронців потрапив 43-річний, ніде не працюючий, раніше кілька раз засуджений за крадіжки та хуліганство місцевий мешканець на ім’я Сергій. Після затримання на перших допитах він повідомив наступне: зі своєю майбутньою жертвою він познайомився випадково в останні дні травня. Пізно вночі Лариса запросила його у гості, аби разом випити чарку-другу оковитої. Після вживання спиртних напоїв Сергій вирішив запропонувати жінці інтим, на що вона відповіла відмовою. Внаслідок цього виникла сварка. Сергій почав лупцювати жінку, а коли вона знепритомніла, зґвалтував її та задушив подушкою. Після скоєння злочину він поцупив з оселі деякі цінні речі та подався світ за очі. Нині він перебуває за гратами. За зухвалий злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31