-

   

   





 
Amwika -       , ,


Прес-служба МВС України


Затримано наркокур’єра


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Нещодавно в одному з вагонів поїзда «Кривий Ріг - Москва» пасажири стали свідками детективної історії. У Кривому Розі своє плацкартне місце зайняв 32-річний молодик, завантажений великою господарською валізою і боксерським спорядженням в сітці. Пасажири і провідник не звернули на нього особливої уваги, але ось досвідчені оперативники, що оглядали вагони, відразу ж запідозрили недобре.

      - При перевірці документів у цього чоловіка ми помітили, що веде він себе не зовсім адекватно, - розповів начальник сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу міліції на станції Кривий Ріг Геннадій Вовк. - Ми запідозрили, що пасажир перебуває в стані наркотичного сп'яніння. Почали оглядати його речі і виявили у господарській сумці кілька пакетів, набитих рослинною речовиною. Чоловік пояснив, що це добриво для кімнатних квітів. Проте ми відразу зрозуміли, що в сумці знаходилася макова соломка.

      Пасажири з цікавістю спостерігали за подіями. Геннадій Вовк та двоє оперативників продовжували перевіряти речі чоловіка. Увага міліціонерів привернуло і боксерське спорядження. Розкривши грушу, вони виявили, що замість тирси вона повністю набита марихуаною! А в кожній з боксерських рукавичок було знайдено по пакетику метамфітаміна.

      Всього у наркокур'єра вилучили 20 кілограмів макової соломки, кілограм марихуани та 20 грамів метамфітаміна. За цінами «чорного» ринку вартість цього злочинного багажу складає близько 70 тисяч гривень.

      - Спостерігаючи за тим, що відбувається, люди у вагоні турбувалися - боялися, що поїзд можуть затримати, - продовжує Геннадій Вовк. - Однак ми виробляли огляд речей під час руху потягу, і на станції Нікополь небезпечного пасажира разом з його незаконним багажем вивели з вагону. Тому поїзд не був затриманий ні на хвилину.

      Коли наркокур'єра виводили з вагону, всі пасажири почали дружно аплодувати оперативникам! Мало того, що позбавили їх від такого небезпечного сусідства в дорозі: якщо б наркотики виявили на митниці, то поїзд точно затримали б на кілька годин.

      Наразі наркокур'єр знаходиться під арештом. За цим фактом порушено кримінальну справу, триває слідство.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31