-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал


Злочинна діяльність псевдодаішників набирає обертів

      Якщо раніше псевдоправоохоронці зупиняли автовласників на трасі за допомогою смугастого жезла, то тепер влаштовують справжню погоню за водієм.

      В Дніпропетровській області правоохоронці затримали чотирьох молодиків, які працювали на дорозі у формі інспекторів, із жезлами і навіть зі зброєю, щоправда іграшковою. Ось водіям перше попередження — справжні дорожні інспектори працюють виключно на службових автівках із синіми номерами. Затримані ж колядники чергують на приватному авто. Та віднедавна модернізували власну систему вибивання грОшей з автовласників: дві машини залишають на трасі на відстані кількох кілометроів. Як тільки з’являється жертва (бажано на авто з номерами іноземної країни) водія наздоганяють і вимагають гроші за вигадані порушення. Діють швидко, щоб власник не встиг оговтатись. Суми стягували різні, в залежності від автомобіля і остраху, якого нагнали на водія. Затримали чотирьох псевдоінспекторів на трасі Харків-Симферополь. Жителі Новомосковська, до речі безробітні, були одягнені у форму працівників ДАІ, дарма що без нагрудного жетона і навіть озброєні іграшковими пластмасовими пістолетами.

      Як не дивно, але усі звинувачення затримані псевдодаішники відкидають, наводячи один єдиний аргумент — стверджують, що сприяли охороні громадського порядку і державного кордону за законами… козацтва! За даними ДАІ, випадків із затриманням таких охоронців правопорядку і державного кордону вже одинадцять. Державтоінпекція збирається судитись із громадською організацією, яка утримує цих осіб, і вимагає суворого покарання за шахрайство і здирництво.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31