-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Побитий у банку пенсіонер вирішив не залишати винуватців непокараними

      Історія про літнього чоловіка, якому в банку замість депозиту надавали стусанів, отримала продовження. Ще перебуваючи у лікарні, пенсіонер написав заяву до міліції, а після лікування звернувся в прокуратуру. Вибачень від співробітників банку та охоронного агентства він так і не отримав, але деякий позитив у цій пригоді все ж є.

      Знаходячись на лікарняному ліжку, Іван Петрович вирішив не залишати винуватців його побиття непокараними. Щойно міліціонери прийшли опитувати постраждалого, він написав заяву. Минулого ж понеділка за власним бажанням виписався із лікарні і одразу попрямував до районної прокуратури. Він і його родина вважають, що співробітники банку та охоронної агенції повели себе, м’яко кажучи, некоректно і мають бути покарані. Можливо, і не було б ніяких заяв, — кажуть пенсіонер і його рідні, — якби співробітники охоронної агенції та банку вибачились. Але в цій історії кожен вважає себе правим.

      В прокуратурі АНД району порушено кримінальну справу за фактом, ведеться розслідування. Водночас керівництво банку теж звернулось до прокуратури та Міністерства внутрішніх справ. Слід зазначити, що літній чоловік, якого викинули з банку, має інвалідність -у нього хворе серце. Єдиний позитивний момент у цій невеселій події — пенсіонер все ж таки отримав депозитний вклад — п'ять тисяч сто сорок гривень. Гроші перерахували на пластикову картку постраждалого.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31