-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Співробітниця пошти «позичала» гроші у пенсіонерів

      У Кривому Розі прократура викрила злочинні дії працівників поштового відділення, що навмисно затримували виплату пенсій. Понад півсотні криворізьких пенсіонерів скаржились на щомісячне затримання виплат. Особливо людей дратувало, що у їхніх знайомих, які обслуговувались у сусідньому поштовому відділенні, таких проблем не було. Врешті решт усі крапки над «і» розставила прокуратура.

      Виявилось, що гроші у пенсіонерів позичає співробітниця пошти. Пенсіонери виявились зручними кредиторами. Відсотків не вимагали, на затримку пенсії офіційно не скаржились і навіть не підозрювали, що їхні гроші хтось вИкористає. Негаразди в царині пенсійних виплат у цьому криворізькому поштовому відділенні виявили прокурори. Під час перевірки вони ніяк не могли зрозуміти, куди поділись сімдесят тисяч гривень, і були дуже здивовані, коли все з'ясувалось: цією сумою як безвідсотковим кредитом користувалась співробітниця пошти. Таким чином пенсіонери кредитували співробітників пошти впродовж багатьох місяців. Спочатку позичені суми вдавалось повернути. Згодом борг став завеликим, і зловмисниця зрозуміла, що повністю повернути його не вдасться. Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею «Привласнення та розтрата коштів».

      Працівники пошти намагаються не вимітати сміття з дому і кажуть, що все це — вигадки. У прокуратурі зазначили, що виправити складну ситуацію на пошті співробітники намагались за рахунок власних коштів. Проте за законом відповідати все ж доведеться.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31