-

   

   





 
Amwika -       , ,


КГО ВБО "Всеукраинская сеть ЛЖВ", http://www.kr.lifehiv.org


Музика, яка допомогає життю


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Був собі такий хлопчик Артем, життя його нічим не відрізнялось від життя інших дітей, окрім отриманого ним ВІЛ- статусу. И неважливо, яким чином це сталося, причина тому батьки чи він сам, що сталося, те сталося. Треба жити далі. Та на долю 15-річного хлопчака випав іще діагноз туберкульоз. Стан здоров’я погіршився. Батьки хлопчика померли, з рідних залишився брат-одноліток та стара бабуся. Знаходячись у тяжкому стані він вже, можливо, чекав на прихід смерті, а можливо мав надію, що йому допоможуть вилікуватися. І хоч частково лікування його проходило за кошти лікарні, інші препарати, які дозволяли б його утримувати в життєвому стані, були відсутні.

      Лише один флакон іммуноглобуліну коштує 363 грн. 61 копійок а їх потрібно 4 флакони.

      У свої 15 років він дуже полюбляв слухати музику, але він і не міг уявити, що.... музика врятує йому життя. У Криворізьке міське відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» звернувся Сергій Торгуд – лідер рок гурту «Нафаня & Cо » та запропонував допомогу. Його ініціативу підтримали рок гурти Кривого Рогу «Лабораторія №9», «Майна», «LITLE BIG PEOPLE», та театр-студія «Баобаб».

      Було вирішено провести рок-концерт в підтримку дітей, що живуть з ВІЛ. До музикантів приєдналися керівник та працівники Арт-клубу SHELTER та запропонували приміщення арт –клубу для проведення концерту. Звукорежисер Шипанов Віктор допоміг у налагодженні звуку. Директор Продюсерського центру IPN Погорілова Наталя згодилась особисто вести благодійний концерт.

      У нашому місті такий благодійній концерт проводиться вперше, і хоча вже були спроби організовувати подібні концерти, та з дійсною благодійністю, мабуть ні. Кошти з проданих білетів на концерт та з пожертвувань надійшли саме тому, кому були необхідні та життєво важливі. Саме про те, щоб вони дійшли за призначенням і турбувались працівники «Всеукраїнської мережі ЛЖВ».

      Було отримано 1600грн, і всі ці гроші пійшли на лікування хворого хлопця Артема, а саме було придбано 3 флакони імунноглобуліну. Зараз Артем ще знаходиться під пильним наглядом лікарів у інфекційній лікарні, але він вже не один.

      У нього є музика, і хоча вона завжди була з ним, та ця музика інша, музика сердець тих людей, які зробили свою пожертву заради його життя.

      «У нашому місті, нажаль, дуже мало людей роблять благодійні вчинки, - говорить лідер групи «Лабораторія №9» Андрій, - але це лише початок. Своїм вчинком ми хочемо запалити вогонь доброти, вогонь любові та благодійності. Нажаль, таких дітей як Артем дуже багато у нашому місті, і хто, як не ми, їм допоможе».




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31