-

   

   





 
Amwika -       , ,

Управління преси та інформації облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Нові тролейбуси для міста

      3 млн 869,6 тис.грн субвенцій перераховані місцевим бюджетам Дніпропетровська та Кривого Рогу для придбання електротранспорту. Про це йшла мова на нараді з питань використання коштів державного бюджету під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Віктора Сергєєва з заступниками міських голів, голів райдержадміністрацій та керівників генпідрядних організацій. Отримані кошти управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації перерахувало місцевим бюджетам м. Дніпропетровська та Кривого Рогу в обсягах 1 млн 769,6 тис.грн. та 2 млн 100 тис. грн. відповідно. На умовах співфінансування буде придбано 3 тролейбуси для м. Дніпропетровська та 4 тролейбуси для м. Кривий Ріг.

      Також на нараді розглянули питання освоєння коштів з державного бюджету для виконання загальнодержавних програм та субвенції на заходи з енергозбереження. Так, за інформацією управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, загальне фінансування міст Дніпропетровськ, Першотравенськ, Павлоград, Кривий Ріг, Жовті Води, Вільногірськ, а також Межівського, Петриківського, Верхньодніпровського та Синельниківського районів для виконання «Загальнодержавної програми реформування житлово-комунального господарства» та Державної програми «Ліквідації наслідків підтоплення територій в містах та селищах» склав цього року 50,6 млн грн. За словами Віктора Сергєєва, роботи, передбачені цими програмами, виконуються згідно з графіками.

      Піддав критиці В. Сергєєв ситуацію, що склалася в місті Дніпродзержинську. Управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації повністю перерахувало передбачені на 2008 рік кошти субвенції на рахунок місцевого бюджету Дніпродзержинська. Вони склали 10 млн 584,5 тис.грн. Однак на 17 грудня поточного року освоєно лише 1млн 244,7 тис.грн, що складає тільки 11,8%. Основною причиною такої ситуації, на думку Віктора Сергєєва, є невиконання в повному обсязі своїх повноважень керівництвом м. Дніпродзержинська. Зокрема, відсутність організації робіт та контролю за їх виконанням.

      Як повідомлялося раніше, враховуючи важливість виконання робіт на об’єктах житлово-комунального господарства області та освоєння коштів держбюджету, зазначене питання знаходиться на постійному контролі голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктора Бондаря.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31