-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Вбито оператора залу гральних автоматів

      Пастки ігорного бізнесу. Виявляєтсья, вони загрожують і його працівникам. У Кривому Розі жорстоко вбито оператора залу гральних автоматів. Життям жінка поплатилась за програш у двадцять гривень: двоє нетверезих гравців захотіли повернути свої гроші.

      В ніч на сьоме листопада у залу гральних автоматів, що на бульварі Василевського, зайшли двоє юнаків. Одному — двадцять п'ять, другому — всього тринадцять років. Гральний азарт вирішили підсилити алкоголем. За автоматами просиділи довго, та у грі не пощастило. Тому пішли незадоволені. Нова порція алкоголю підказала, яким чином можна повернути кошти. Жінка-оператор, яка у залі працювала одна, не встигла покликати на допомогу. Їй нанесли сімнадцять ножових поранень, більшість з яких була смертельною. Як не дивно, охоронця, присутність якого обов'язково передбачена у гральних закладах, тут не було. У цій залі про власну безпеку пропонували дбати самим операторам.

      Підозрюваних у вбивстві правоохоронці затримали за добу. Двадцятип'ятирічному загрожує щонайменше 10 років позбавлення волі, а може навіть і довічне ув'язення. Його тринадцятирічному приятелеві пощастило більше: через малий вік його не можна притягти до кримінальної відповідальності. До завершення слідства він перебуває у спецприймальнику для неповнолітніх.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31