-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


У перші години дії нових правил дорожнього руху в Дніпропетровську затримано п’ятеро нетверезих водіїв

      Із сімнадцятого листопада на дорогах України почали діяти нові штрафні санкції. З’ясувалось, не всі водії зрозуміли, що нове законодавство вступає в дію вночі. Тому станом на дев’яту ранку в інспекторів ДАІ Дніпропетровщини вже нараховувалось п’ять випадків затримання за керування автомобілем у нетверезому стані. В усіх п’ятьох першопроходців вилучили посвідчення та зробили помітку в талоні про позбавлення прав на керування автомобілем упродовж місяця до відповідного рішення суду.

      Чорний понеділок для українських водіїв наступив. Але в Дніпропетровську особливо нещасливим він став для мешканців спальних районів, які зранку не змогли вчасно потрапити на работу та навчання, адже водії маршрутних таксі демонстрували неабиякі знання правил дорожнього руху. О восьмій ранку в управлінні ДАІ області — останні інструкції для інсперторів, які виходять на чергування. Їм наказують поки не звертати уваги на дрібниці, протоколи складати на водіїв лише за тяжкі порушення. Щодо пішоходів, то їм сьогодні щастило.

      Потік автомобілів гальмував майже біля кожної зебри. Щоправда, водій цього автомобіля проігнорував пішохіда, і його відразу зупинив інспектор ДАІ. Незважаючи на те, що за це порушення передбачено досить високий штраф, інспектор обмежився усним попередженням, а водій, не вірячи своєму щастю, аж побіг до машини. Наступному зупиненому порушнику вже не позаздриш. Йому виписали штраф на триста гривень за перевищення швидкості. Засвідчити порушення допоміг радар з камерою під назвою «Візір». І останнє. Не лише штрафи страшні для порушників. На складання протоколу за новими правилами потрібно досить багато часу. За нашими спостереженнями, сьогодні на оформлення кожного порушення знадобилось не менше сорока хвилин.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31