-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


У Дніпропетровській області з’явився «бермудський трикутник»

      Свій бермудський трикутник з’явився і у Дніпропетровській області. Який би вантаж не рухався залізницей, — товари з вагонів зникають тільки в одному місці — у П’ятихатках. Там крадуть навіть на замовлення — за певних обставин і фінансових умов дістануть з потяга все, що забажаєш!

      Справа не науковців і вчених, а чистої води кримінал, — переконались наші кореспонденти під час обговорення проблеми в управлінні Придніпровської залізниці. Такі своєрідні паранормальні явища у П’ятихатках — реальність сьогодення. І встановити достеменно, хто краде — місцеві мешканці П’ятихаток, чи заїжджі гастролери — можна тільки після втручання правоохоронців. Втім, як показує практика останніх випадків, особистість і факт крадіжки встановили, та от за кілька місяців цю особу знову затримують за аналогічне правопорушення. Відповідні висновки містить звіт експертів, що досліджували проблему.

      Керівництво Придніпровської залізниці стверджує, що крадуть усе — від брикетів із соком і металевих конструкцій до більш дорогих засобів виробництва. Все б нічого, та за законом уся відповідальність за зберігання під час перевезення вантажів залізничним транпсортом лежить виключно на залізниці, в даному випадку на Придніпровській. Збитки державна установа несе чималі: тільки в цьому році вкрадено товарів на понад чотири мільйони гривень. І більшість збитків із цієї суми завдали саме п’ятихатські крадії, які успішно працюють, бо мають канали збуту вкраденого. Самотужки боротись на Придніпровській залізниці не можуть. І кажуть, що побороти прибутковий бізнес крадія і збувача можна лише за умов тісної співпраці і координації дій з правоохоронцями та відправником вантажу. Чого на сьогодні немає. А статистика поповнюється новими епізодами — влітку з вантажного потяга невідомі скидували металеві конструкції на залізничне полотно зустрічного напрямку. У результаті — з колії зійшло кілька вантажних вагонів. Що було б, коли на цій ділянці рухався пасажирський потяг — уявити нескладно.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31