-

   

   





 
Amwika -       , ,

Софія БОГДАН
ВЕК. Вестник Кривбасса, http://www.krivbass.in.ua


«Рудана» додає в життя «Перчинку»

      Хто сказав, що веселу кулінарну програму можуть собі дозволити тільки центральні телеканали? З цим у корені не згодна креативна журналістка телеканалу «Рудана» Альона КЛЬОНОВА. Весь минулий телесезон нестандартним підходом до подачі анонсів культурних подій Кривого Рогу тішила Альонина програма "аФішка". У новому сезоні Альона у своїй фірмовій манері подаватиме смачнющі страви, які готуватимуть криворізькі кухарі — як професіонали, так і аматори. Творча група програми — ведуча Альона Кльонова, художник-графік Анна ХОТИНЕНКО та режисер Юлія ТУРОВА — застерігають: слинка тектиме геть в усіх!

      — Ми вигадали назву «Перчинка», бо в ній, крім кулінарного «присмаку», є й елемент конкуренції, дух суперництва, що цілком відображає концепцію програми, — в інтерв'ю «Вестнику» сказала ведуча. — У першій частині передачі страву готуватиме шеф-кухар ресторану-партнера нашої програми, а в другій буде найцікавіше — свої кулінарні здібності виявлятимуть пересічні криворіжці.

      Щотижня на кухні «Перчинки» з'являтиметься новий співведучий Альони Кльонової, який запропонує на суд і смак глядачів свою страву. Оцінку кухарям-аматорам виставлятиме повар-професіонал, і за підсумками чотирьох програм буде названо переможця, який отримає приз — романтичний вечір на двох у ресторані-партнері програми. Також передбачено приз глядацьких симпатій — місячний абонемент у басейн одного з розважальних центрів. Його отримає кулінар, чиє прізвище найчастіше буде зустрічатися серед листів, надісланих на електронну адресу rudana.perchі nka@mail.ruЭтот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script . На цю саму адресу можна надіслати і заявку на участь у програмі, до якої треба докласти свої координати, коротку розповідь про себе і рецепт пропонованої страви.

      Оцінити «Перчинку» ми зможемо на каналі «Рудана» вже цього четверга: передача вийде в ефір 2-го жовтня, о 19.25, а також у повторах у п'ятницю о 7.15, в суботу о 9. 20 та у неділю о 18. 25.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31