-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Трагедія під Криничками. Загинуло п’ятеро людей

      З початку року на дорогах Дніпропетровської області сталось двадцять чотири дорожні пригоди, в кожній з яких постраждало щонайменше п’ятеро осіб. Співробітники ДАІ констатують, що за останні місяці спостерігається значний ріст ДТП з тяжкими наслідками.

      Чергова трагедія сталась на Дніпропетровщині двадцять другого червня. Внаслідок зіткнення двох легковиків загинуло п«ятеро людей. Це сталось уранці на автодорозі в Криничанському районі. В аварії загинули всі, окрім водія автомобіля «Деу Нексіа». Він госпіталізований в непритомному стані. Прогнози медиків щодо до його здоров«я поки не радісні. Тому встановити обставини ДТП можна лише за словами свідків. Оскільки на зустрічну смугу виїхала „Деу Нексіа“, співробітники ДАІ зробили висновок, що винуватець ДТП водій саме цього автомобіля. Швидше за все, він відволікся від керування чи не впорався з ним. Від удару „Нексіа“ загорілась. Водії та пасажири автомобілів, що їхали слідом, кинулись на допомогу постраждалим. Вони витягли з палаючої машини водія та пасажира. Потім з'ясувалось, що пасажир загинув ще під час зіткнення. Водія у тяжкому стані доправили до восьмої міської лікарні Дніпродзержинська. Щодо пасажирів другого легковика — «ВАЗ» першої моделі, — то там допомагати було вже нікому. Загиблих витягали за допомогою спеціального обладнання рятівників МНС. У «ВАЗі», окрім водія було три пасажири. Всі — мешканці Дніпропетровська.

      У неділю, у другій половині дня ще одна дорожня пригода сталась у Новомосковському районі. Мешканець села Голубівки їхав на своєму мотоциклі, разом з ним троє пасажирів. Серед них — одинадцятирічна дитина. Унаслідок зіткнення сорокарічний водій загинув на місці аварії. Троє пасажирів отримали травми і потрапили на лікарняне ліжко.

      В числі причин, що проиводять до трагедій на дорогах, співробітники ДАІ називають перевищення швидкості, порушення правил маневрування та керування транспортним засобом у нетверезому стані. До речі, лише двадцять другого червня на дорогах Дніпропетровщини були затримані сто шість п'яних водіїв.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31