-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


У Дніпропетровській області активно перевіряють роботу атракціонів

      Про заходи щодо запобігання нещасним випадкам і готовність підприємств до безпечної експлуатації атракціонної техніки сьогодні звітувало керівництво територіального управління Держгірпромнагляду України по Дніпропетровській області.

      Доки лихо не спіткало… І тільки після того, як у Луганську на каруселі загинули двоє, а в Харкові на атракціоні отримала смертельні травми дівчина, почали активно первіряти технічну документацію, кожен об’єкт і кожен механізм. На Дніпропетровщині заборонена діяльність тридцяти дев'яти атракціонів. Зокрема, фахівці Дніпрогірпромнагляду виявили деформацію металоконструкцій, несправність приладів безпеки, відсутність обслуговуючого персоналу, експертизи та інше. Серед порушників — кілька атракціонів у Дніпродзержинську, Тернівці, Новомосковську, Нікополі та Дніпропетровську.

      А віднедавна в парку імені Лазаря Глоби взагалі немає обслуговуючого персоналу, відповідального за безпеку експлуатації атракціонів, що викликає занепокоєння. Натомість у парку Шевченка враховані всі зауваження, а виявлені несправності усунено.

      І наостанок порада від працівників Держгірпромнагляду. У разі виявлення несправності атракціону потрібно звертатись до власника. Хоч більш доречним було б встановити у парку стенд із телефонами чергового фахівця з нагляду за об’єктом. Тож сподіваємось, що за умов належного нагляду за організацією розважальних атракціонів трагічна хронологія на таких розважальних комплексах зупиниться.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31