-

   

   





 
Amwika -       , ,


КривойРог.dp.ua


Дніпропетровськії обласнії дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» - 15 років

      19 травня 2008 виповнилося 15 років із часу створення Дніпропетровської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль». Дніпропетровська Дирекція входить до числа лідерів всієї мережі ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» в Україні – як по кількості клієнтів, так і за розміром кредитного портфелю, по сумам залучених коштів юридичних та фізичних осіб. На сьогодні у регіоні «працює» понад 2 млрд. 750 млн. гривень кредитних ресурсів, які надані Дніпропетровською обласною дирекцією банку. При цьому головну увагу Дирекція приділяла кредитуванню будівництва житла та його придбання мешканцями регіону. В цілому портфель споживчих кредитів складає 1320 млн. грн., та у порівнянні із аналогічним періодом минулого року зріс в 1,7 рази.

      Дніпропетровська обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» обслуговує найбільшу кількість кредитних клієнтів малого та середнього бізнесу в системі ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» - 4500. Наразі клієнтська база Дніпропетровської обласної дирекції банку складає більш ніж 20 тисяч юридичних та більше 430 тисяч фізичних осіб.

      «Зважена фінансова політика, активне інвестування коштів в розвиток своєї мережі, а також особливі, партнерські відносини із клієнтами, дозволили ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» стати одним з безумовних лідерів банківського ринку регіону. Дніпропетровська обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» займає одне з перших місць за темпами приросту кредитного портфелю в системі банку та є «Генератором доходу». Так, на початок 2007 року кредитний портфель Дніпропетровської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» склав понад 1,5 млрд. гривень, а його приріст за 2007 рік склав 70%. Вже в 1 кварталі 2008 року Дирекція перевищила всі очікування і доля приросту портфелю споживчих кредитів в системі банку склала понад 23%», - сказав директор Дніпропетровської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» Геннадій Малашенко.

      Наразі Дніпропетровська обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» бере участь у першому етапі проекту Підвищення якості обслуговування – «Піраміда якості», що покращить рівень обслуговування клієнтів банку. Відповідно до стандартів Raiffeisen International у Дніпропетровському регіоні відкриваються нові відділення. Головні принципи нового стандарту – відкрите обслуговування та диференціація зон у відділеннях, що створює почуття комфорту і зручності обслуговування для всіх клієнтів. В лютому поточного року в м. Дніпропетровськ було відкрите перше відділення відповідно до нових стандартів – Європейське відділення. Протягом 2008 року планується відкрити ще 4 відділення в центральній частині м. Дніпропетровськ та відділення індивідуального обслуговування.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31