-

   

   





 
Amwika -       , ,


ВЕК. Вестник Кривбасса, http://www.krivbass.in.ua


Міський голова полізе за підприємцями у павутиння

      Починаючи з листопада, у Кривому Розі почне діяти комплекс заходів під загальною назвою «Влада і бізнес: зворотній зв’язок». Як повідомила «Вестнику» керівник прес-служби виконкому міськради Олена ЛОПИРЬОВА, у межах цього проекту вже почала діяти електронна пошта міського голови Юрія ЛЮБОНЕНКА: dialog@ukrpost.ua . Саме на цю електронну скриньку упродовж місяця усі підприємці міста можуть надсилати свої листи, об’єднані темою: «Перешкоди на місцевому рівні при відкритті нових об’єктів бізнесу».

      Як зазначає прес-служба виконкому міськради, електронна пошта міського голови переглядатиметься щодня. А після цього, за дорученням міського голови, листи предаватимуться для опрацювання в управління розвитку підприємництва виконкому міської ради. Особливу увагу організатори діалогу між підприємцями і міським головою у світовому павутинні звертають на те, що відповіді в режимі зворотнього зв’язку одержать ті бізнесмени, які вказуватимуть своє ім’я і зворотню адресу (як того вимагає Закон України «Про звернення громадян»).

      Як запевняють у прес-службі, моніторинг звернень суб’єктів господарювання, під час якого мають з’ясувати, які ще існують на місцевому рівні перешкоди при відкритті нових об’єктів бізнесу, здійснюватиметься щомісяця. Планується проводити і дистанційне консультування підприємців, надання їм практичної допомоги. Все це має сприяти більш продуктивному веденню громадських слухань, які регулярно проводяться з активом підприємницької громадськості, зокрема, задля відстежування ефективності дії регуляторних актів органів місцевого самоврядування.

      Передбачається, що заступники міського голови в режимі реального часу проводитимуть інтернет-конференції для підприємницької громадськості міста, під час яких обговорюватимуться їхні проблеми та шляхи їх розв’язання на місцевому рівні. А в грудні підприємці міста матимуть змогу зустрітися з міським головою для обміну думками та ідеями.

      Окрім того, спеціалістам нещодавно створеного відділу інформатизації та якості виконкому міської ради, а також структурних підрозділів міськвиконкому, які за своїми функціональними обов’язками співпрацюють із суб’єктами господарювання, доручено розпочати роботу по запровадженню у 2008 році у мережі Інтернет проекту «Криворізький ресурсно-довідковий центр». Це буде інформаційно-консультативна структура, спрямованої на налагодження зв’язків підприємців та оптимізацію доступу до інформації, яка потрібна для започаткування та ведення бізнесу. Усі ці заходи спрямовані на те, щоб діалог бізнесу і влади у Кривому Розі тривав із найбільшим коефіцієнтом корисної дії.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31