-

   

   





 
Amwika -       , ,


ВЕК. Вестник Кривбасса, http://www.krivbass.in.ua


Правоохоронці Кривого Рогу розкрили вбивство

      Правоохоронці Кривого Рогу розкрили вбивство місцевого жителя. Про це повідомили в Центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

      За інформацією ЦЗГ, 10 жовтня о 09.35 до Жовтневого РВ Криворізького МУ від громадян надійшло повідомлення, що у квартирі одного з будинків по вул. Петроградській, де мешкає непрацюючий громадянин 1964 р. н., знаходиться труп чоловіка. За вказаною адресою правоохоронці виявили труп непрацюючого мешканця мікрорайону Зарічний, 1950 р. н. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть останнього настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та внутрішньої кровотечі.

      Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу карного розшуку Жовтневого РВ КМУ за скоєння злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий місцевий мешканець 1982 р. н.. Встановлено, що він 9-го жовтня о 01.00, знаходячись у гостях по вул. Петроградській, після спільного вживання спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки, руками та ногами побив постраждалого, спричинивши смертельні травми. 10 жовтня слідчим відділом РВ порушена кримінальна справа за ст. 12 1 ч. 2 КК України. Зловмисник затриманий за ст. 115 КПК України.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31