-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Через аварію на залізниці під Верхівцево порушено карну справу

      В чотирьох кілометрах від станції Верхівцеве, що у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області, сталась залізнична аварія. Пасажирський потяг зіткнувся з товарним. Загинув складач поїздів, тридцятирічний чоловік. У нього залишилось троє дітей.

      Аварія сталась приблизно опів на першу ночі сьомого жовтня. За попередніми даними транспортної прокуратури, машиніст пасажирського потягу номер тридцять дев'ять „Севастополь — Київ“ проігнорував червоний сигнал семафора. По тій же колії маневрував товарний потяг. На подніжкці останнього вагону знаходився складач поїздів, тридцятирічний працівник станції. Під час зіткнення він опинився між двома потягами й загинув на місці.

      Зараз з'ясовуються обставини аварії. Під час проходження пасажирським потягом цього відтинку шляху на вулиці був сильний дощ, можливо, це і вплинуло на реакцію машиніста. Також відпрацьовується версія, що червоний сигнал загорівся дуже пізно. На всі питання слідства допоможе відповісти технічна експертиза та вилучена з локомотива швидкостемірна стрічка.

      На щастя, жоден пасажир не постраждав. Пошкоджено п'ятдесят метрів залізничного шляху. Вже з'ясовано, що потяг „Севастополь — Київ“ рухався до місця аварії зі швидкістю тридцять кілометрів, а товарний — п'ятнадцять. Відправити пасажирський потяг, що потрапив в аварію, вдалось лише через три з половиною години після зіткнення. Для цього використали об«їздну колію. Всю неділю тривали відновлювальні роботи.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31