-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Справа «серійних вбивць». Прокуратура притягатиме до відповідальності і міліціонерів

      Дев’ятнадцятирічні хлопці, яких звинувачують у серії вбивств, скоєних улітку на Дніпропетровщині, вбивали, щоб побороти свій страх та підготуватись до більш серйозних злочинів. Про це сьогодні повідомив журналістам начальник слідчого відділу Прокуратури Дніпропетровської області Петро Овчар.

      За дорученням Генеральної прокуратури України кримінальна справа про серійних убивць передана для подальшого розслідування в прокуратуру Дніпропетровської області. Слідство проводять сімнадцять слідчих. Вже складені двадцять чотири томи кримінальної справи. У вбивствах звинувачуються лише двоє з заарештованих — Ігор Супрунюк та Віктор Саєнко. Олександру Ганжі висунули звинувачення лише у двох розбійних нападах. Але все це лише попередні дані: слідство у розпалі, й постійно з'ясовуються нові факти. Правоохоронці кажуть, що підозрювані у вбивствах охоче розповідають слідчим подробиці злочинів й навіть відчувають себе героями.

      На шлях скоєння злочинів звинувачені у серії вбивств стали не вчора. Знущатись над тваринами вони почали ще неповнолітніми. До вбивств людей ретельно готувались, робили знаряддя вбивств. У хлопців було вилучено кілька молотків, кілька металевих та пластикових труб з наповнювачем, а також п«ятдесят дві одиниці одягу зі слідами крові. Психіатрична експертиза звинуваченим у вбивствах буде зроблена лише наприкінці слідства. Окрім цього, прокуратура встановила факти замовчування злочинів з цієї серії зі сторони міліції. Деякі міліцейські посадовці будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Але це буде можливо лише після винесення вироку підозрюваним у серійних убивствах.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31