-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Новий керівник Дніпропетровщини провів першу офіційну зустріч


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Після кількаденного затишшя тимчасовий виконуючий обов«язки голови Дніпропетровської обладміністрації провів першу офіційну зустріч. Щоправда, присвячену Дню фізкультури та спорту. Жодних питань щодо несподіваного для Дніпропетровщини призначення. Жодних відповідей. Тільки квіти та нагороди. Та ще трішечки політики. Її навіть у спортивну тему зараз втулити можна. Про рожеві перспективи «післявиборів», майбутнє Євро-дві тисячі дванадцять, роль президента у становленні спорту і, нарешті, про сам спорт.

      Працівники спортивної галузі привітання слухають серйозно. Адже після словесних реверансів мова заходить про Євро-дві тисячі дванадцять. Виконуючий обов'язки губернатора довго розповідає, які перспективи обіцяє Дніпропетровську чемпіонат — які готелі збудують, які автошляхи прокладуть. Яка, нарешті, це відповідальність і яка честь. Самий час згадати й Президента. Саме він, за словами Віктора Бондаря, активно проводив підготовку на міжнародному рівні: сприяв, так би мовити, тому, що для проведення чемпіонату оберуть Україну. Ніяких прямих агітацій. Ніякої пропрезидентської пропаганди. Просто мова зайшла.

      Далі мова заходе про вибори. Спортсмени разом із в.о. губерантора зазирають у перспективу. І нарешті, сам спорт. Про нього сьогодні говорять багато. У залі немає вільних місць. Майже кожен, кого запросили, отримує квіти, подяки та подарунки. Їх Віктор Бондар особисто вручає першим запрошеним. Далі продовжує голова профільної комісії облради.

      Поруч з тимчасовим хазяїном області поки немає нових облич. В обладміністрації суттєвих кадрових змін не відбулось. Єдина нова людина — це новопризначений перший заступник голови адміністрації, На цю посаду він теж прибув із Секретаріату Президента. У прес-службі повідомляють: на разі нове керівництво області проводить активну ознайомчу роботу. І запевняє, що керуватиме не тимчасово.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31