-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Адвокати відмовляються від захисту обвинувачених по справі серії вбивств

      У справі про серійне вбивство людей у Дніпропетровську про нові зрушення невідомо. Прокуратура звітує, що обвинувачення пред’явлено двом фігурантам у кримінальній справі, міліція наголошує на трьох.

      Батьки ж одного із обвинувачених у серії жахливих убивств Віктора Саєнка не можуть знайти адвоката для захисту свого сина. Вже було кілька захисників, проте жоден не затримався.

      Наш кореспондент зустрівся з батьком Віктора Саєнка та матір'ю Олександра Ганжі. На дверях під'їзду, де мешкають батьки звинуваченого у вбивствах Віктора Саєнка, домофон. Набираємо номер квартири, відповідає жінка. Зустрітись відразу відмовляється. Записує номер мобільного та обіцяє зателефонувати пізніше.

      Зустріч відбувається десь за годину. До знімальної групи виходить батько Віктора. Він підтримує версію, що вбивали заради відео, щоб потім продати його за великі гроші. Чоловік вважає, що в цьому ланцюгу були не лише затримані хлопці. На другий день після затримання батькам Віктора порекомендували зникнути з Дніпропетровська. Але вони на вірять, що їхній тихий та позитивний старший син коїв по три вбивства за ніч. Нещодавно він склав сесію у виші, закінчив третій курс, був у гарному гуморі. Проте, за інформацією батьків, Віктор бере на себе майже всі вбивства. Мати Олександра Ганжі, якого ще офіційно не звинуватили у вбивствах, каже, що з того часу, як сина затримали, нічого про нього не знає.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31