-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Дніпропетровські правоохоронці затримали «мисливців на людей»


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Дніпропетровські правоохоронці затримали підозрюваних у серії жахливих убивств, скоєних на території області протягом останнього місяця. Зловмисники вбивали людей ударом палиці з наповнювачем по голові. В деяких випадках удар наносили в обличчя. Всього нараховують близько двох десятків жертв.

      Швидше за все, ця серія вбивств увійде в історію дніпропетровського криміналу. Ще нікому тут не вдавалось менше ніж за місяць вбити майже два десятки людей. Причому вбити просто так. Правоохоронці кажуть, що таким чином юнаки проводили вільний час.

      Підозрюваних у серії жорстоких злочинів троє. Дев'ятнадцятирічні юнаки пов'язані ще шкільною дружбою. Начальник УВС області Іван Ступак каже, що підозрюваних затримали б раніше, але спочатку шукали їх серед неблогополучного контингенту. А вони з благополучних, забезпечених родин. Один з юнаків підробляв таксистом.

      Перший злочин цієї серії був скоєний у Дніпропетровську двадцять п'ятого червня. На житловому масиві «Комунар“ знайшли дівчину з пораненнями голови зі сторони обличчя. Останній датується дев'ятнадцятим липня. Вбивство на Тополі — один. Жертва — п'ятдесятишестирічна жінка. Зловмисники обирали людей, які не могли чинити опір. В основному це були літні чоловіки та жінки. Але серед убитих є чотирнадцятирічний хлопчик та сімнадцятирічна дівчина. Діяли зловмисники дуже зухвало. Жертву розглядали з салону автомобіля. На скоєння вбивства вистачало кількох хвилин. Деякі епізоди своєї злочинної діяльності знімали на відео. Іноді вбивали двічі на добу. Проте їх усе ж таки зупинили.

      Найактивніші дії правоохоронців розпочались дев'ятнадцятого липня. Близько двох тисяч міліціонерів відпрацьовували Ленінський район. Двох підозрюваних затримали ще на вихідних, третього — минулої ночі. Дев'ятнадцять злочинів об'єднали в одну кримінальну справу. Правоохоронці вважають, що доказів для звинувачення підозрюваних достатньо.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31