-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
Офіційне інтернет-представництво Президента України, http://www.prezident.gov.ua


Президент позитивно оцінює соціальні показники ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг»


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Президент України Віктор Ющенко позитивно оцінює діяльність ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», зокрема з огляду на його соціальні показники, та вважає важливим зміцнення ефективного діалогу керівництва підприємства з місцевою громадою.

      «Для мене велика честь спостерігати реалізацію цього проекту, який і політично, і економічно дуже дорого коштував нації, державі», – сказав В. Ющенко сьогодні під час відвідання комбінату. Приємно бачити, що «ті правильні державницькі рішення, які були прийняті стосовно приватизації підприємства, сьогодні ефективно працюють на людей», зазначив Президент. Він нагадав, що два роки тому до «Криворіжсталі» була прикута «велика суспільна і політична увага», а влада мала за головну мету «зробити показовою модель чесної, публічної приватизації».

      Під час зустрічі з працівниками комбінату Глава держави висловив задоволення динамікою соціальних показників підприємства. «Темпи підвищення заробітної платні достойні того, щоб з них брали приклад», – сказав він, відзначивши також, що за минулий рік надходження з підприємства до бюджету збільшилися на третину.

      Президент, окрім того, високо оцінив факт налагодження взаємовигідного та конструктивного діалогу роботодавця та працівників комбінату. У цьому контексті В. Ющенко назвав важливим подальше формування ефективних відносин керівництва підприємства з громадою міста, зокрема через активну участь у соціальних проектах та проектах розвитку Кривого Рогу. «Надзвичайно важливо на цьому об’єкті, який ще дуже багато часу буде грати роль взірця ефективної успішної приватизації, продемонструвати взаєморозуміння, гармонію», – сказав Президент.

      Ще одним питанням, на яке мають звертати увагу керівники «Міттал Стіл», на переконання В. Ющенка, є долучення до вирішення такої нагальної місцевої проблеми, як покращення стану навколишнього середовища. «Екологічні стандарти виробництва мають бути підвищені. Кривий Ріг наступному поколінню ми маємо передати екологічним і чистішим. Місто, яке відповідає екологічним і соціальним стандартам – це завдання для місцевої влади, ділових кіл, у тому числі й керівництва «Міттал Стіл Кривий Ріг», – сказав Президент.

      У ході зустрічі з керівництвом підприємства В. Ющенко обговорив актуальні питання його розвитку. Глава держави також ознайомився з роботою комбінату, оглянувши, зокрема, цех із виробництва чавуну в найбільшій домні України.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31