-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба ДК “Газ України”
ДК “Газ України”, http://www.gasukraine.com.ua


ДК “Газ України” вимагає від місцевої влади і ТКЕ Дніпропетровщини припинити маніпуляції із коштами отриманими за спожитий газ

      ДК “Газ України” звертається до місцевої влади та керівників теплокомуненерго, що є крупними боржниками Дніпропетровської області, припинити маніпуляції із коштами населення, отриманими за спожитий газ. Політика маніпуляцій призводить до того, що місцева влада і ТКЕ накопичують борги за газ і для вирішення проблеми боргів відключають населення від гарячого водопостачання.

      Оперативний моніторинг ДК “Газ України” засвідчує, що жителі Дніпропетровщини сумлінно сплачують надані послуги із постачання гарячої води – рівень сплати становить вище 90%.

      Проте, у ланцюжку оплати за газ кошти, сплачені споживачами, не доходять вчасно і у повному обсязі до постачальника газу – ДК “Газ України”. Більше того, відключаючи жителів міст від гарячого водопостачання, теплокомуненерго, за мовчазної згоди керівників місцевої влади, продовжують збирати з населення гроші за фактично ненадані послуги аби використати ці кошти в рахунок погашення своєї заборгованості. Уникаючи відповідальності за допущені маніпуляції керівництво місцевої влади і ТКЕ позбавляють населення можливості користуватися комфортними умовами проживання (гаряче водопостачання).

      Станом на 22 травня 2007 р. заборгованість теплопостачальних підприємств Дніпропетровської області перед ДК “Газ України” перевищила 230,2 млн. грн., рівень розрахунків складає лише 51% і є найбільшою серед областей України. Найбільше заборгували Компанії підприємства ТКЕ Дніпропетровська (80,5 млн. грн., 39% розрахунків) та Кривий Ріг (88,5 млн. грн., 58% розрахунків): “Дніпропетровські міські теплові мережі” (62,1 млн. грн., 39%); “Криворізька теплоцентраль” (53,5 млн., 46%), “Криворіжтепломережа” (35,5 млн., 68%), ВАТ “Дніпродзержинська ТЕЦ” (16,1 млн., 39%), Дніпропетровське КП “Теплоенерго” (15,5 млн., 20%), Жовтоводське ТОВ “Простор-С” (11 млн., 3%), “Нікопольтеплоенерго” (7 млн., 47%), “Павлоградтеплоенерго” (6,5 млн., 58%).

      Компанія наголошує, що обмеження населення від гарячого водопостачання відбувається з вини місцевих органів влади та керівників ТКЕ, які таким чином покривають власну нездатність здійснювати ефективне управління підприємствами теплокомуненерго. Населення міст Дніпропетровської області (міський голова Дніпропетровська – Куліченко І.І. , голова Дніпропетровської ОДА – Дієва Н.М.), які опинилися без гарячої води, може “подякувати” за це своїм керівникам місцевих органів влади і підприємств теплокомуненерго.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31