-

   

   





 
Amwika -       , ,


КривойРог.dp.ua


Кривий Ріг підтримує Коаліцію національної єдності


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      4 квітня у Кривому Розі відбувся мітинг, на якому до багатьох сотень мешканців, що зібралися підтримати Коаліцію національної єдності, звернулися депутати від Партії регіонів у Дніпропетровській обласній раді, Криворізькій міській раді, представники громадських організацій. Всі виступаючі висловили обурення з приводу неконституційних дій Президента України і опозиції, які штовхають Україну у прірву громадянського протистояння. Також вони закликали всі політичні сили до виважених кроків у вирішенні політичних проблем та до сприяння досягненню миру і взаєморозуміння у суспільстві.

      6 квітня біля стадіону “Металург” відбувся ще один мітинг на підтримку Коаліції національної єдності та Уряду В.Ф. Януковича, на який з усіх районів міста прибуло більше чотирьох тисяч криворіжців. До мешканців міста звернулися керівники міських організацій Партії регіонів, Соціалістичної партії України, Комуністичної партії України, депутати міської ради, керівники міських організацій галузевих профспілок, мешканці міста.

      На мітингу одностайно лунало, що Кривий Ріг і криворіжці виступають проти ігнорування результатів народного волевиявлення, висловленого у березні 2006 р.

      За результатами мітингу було прийнято резолюцію, в якій його учасники засудили деструктивні дії опозиції, звернулися до Президента України з вимогою забезпечити спокій і стабільність в суспільстві, пошук шляхів конструктивної взаємодії всіх гілок влади, закликали громадян не піддаватися на провокації “революціонерів”, а плідно працювати заради процвітання України.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31