-

   

   





 
Amwika -       , ,


ФК Кривбасс, http://www.fckrivbass.dp.ua/


Граючи 80 хвилин у меншості, "Кривбас" в Одесі обігрує "Чорноморець"


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Важкою перемогою "Кривбасу" з рахунком 3:2 закінчився матч 19 туру чемпіонату, в якому криворіжці на виїзді переграли бронзового призера минулорічної першості - одеський "Чорноморець".

      Зустріч почалась жахливо для криворіжців - на 9-й хвилині арбітр матчу угледів "фол останньої надії" в Бажана. Порушення, якого й близько не було, що засвідчив й телевізійний повтор. Але факт є факт - з цієї хвилини "Кривбас" грав у меншості. Але це лише з'єднало криворізьку команду, яка продовжувала грати в свою гру.

      Рахунок було відкрито на 33-й хвилині матчу, коли Васіл Гігіадзе майстерно виконав штрафний удар. Але за кілька хвилин одесити зрівняли рахунок - кривбасівці дозволили Коритьку вільно розпорядитись м'ячем в межах штрафного майданчика.

      Майже відразу по перерві "Кривбас" провів другий м'яч - Костишин пройшов флангом та віддав пас на Сачка, який ударом в один дотик переправив м'яча в ворота Руденка. Незважаючи на ігровий тиск з боку господарів (одного разу лише штанга врятувала "Кривбас" від голу) криворіжці продовжували гостро контратакувати, і це принесло черговий успіх. Знову Костишин проходить флангом та віддає передачу на вільного Лисицького, якому залишалось лише влучити у порожні ворота.

      "Чорноморець" зміг лише скоротити рахунок - на 84-й хвилині дальній удар Даниловського досяг мети.

      "Чорноморець": Руденко, Свідерський, Полтавець (Осипов, 81), Симоненко, Ткаченко, Коритько, Кірлік-к, Венглінський, Даниловскьий, Канделакі (Валєєв, 56), Бугайов (Шищенко, 58). "Кривбас": Бажан, Грановський, Ковальчук, Сачко (Вернидуб, 80), Бурдулі (Остапенко, 10), Костишин, Бюлюкбаші, Ндрека, Гігіадзе-к (Лисицький, 67), Рожков, Опря

      Після цієї перемоги, зважаючи на те, що у Львові "Карпати" таки не вийшли на матч із "Металістом", криворізький "Кривбас" закріпляється на 7-й сходинці турнірної таблиці, поступаючись столичному "Арсеналу" лише за меншою кількістю перемог.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31