-

   

   





 
Amwika -       , ,

Роман Сухан, Максим Петраков
5 канал, http://5tv.com.ua


Неподалік Києва вбили трьох чоловіків, правоохоронці називають це вбивством на замовлення


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Класичним убивством на замовлення називають правоохоронці трагедію, що сталася напередодні ввечері неподалік Києва. Поблизу Старообухівської траси розстріляли іномарку. Усі 3-є чоловіків, які були в авто, - загинули. Однією з версій причин убивства правоохоронці розглядають конфлікт довкола дніпропетровського ринку "Озерка".

      На дорозі до села Плюти джипу Тойоті ленду крузер перегородив мікроавтобус "Газель". Після чого іномарку обстріляли. За попередніми данними з автоматів Калашникова. На місці трагедії слідчі знайшли близько 70-ти використаних гільз.

      Олексій Симоненко, Начальник слідчого відділу прокуратури Київської області: "За попередніми даними можливо постріли робилися з автомату із спеціальним пристроєм - глушником."

      Троє чоловіків, які перебували у джипі, загинули на місці трагедії. Двоє з них - громадяни Росії, вихідці із Дніпропетровської області, віком близько 30-ти років. Учинений злочин, на думку правоохоронців, - один із найжорстокішіх за останні 10 років. Кажуть - на місці убивства працювали професіонали.

      Юрій Гайсинський, прокурор Київської області: "Це класичне убивство на замовлення, класичне підготовлене вбивство з використанням вогнепальної зброї."

      За даними МВС, - одного із убитих затримували під час силового захвату ринку "Озерка" у Дніпропетровську. Торік у жовтні понад півтори сотні невідомих намагались захопити адмінбудівлю центрального ринку Дніпропетровська. А в грудні 2006-го розстріляли голову правління ринку Володимира Воробйова.

      Микола Куп'янський, заступник міністра внутрішніх справ: "Відпрацьовується версія щодо повязана з конфліктом довкола ринка Озерка, проводяться також заходи щодо співставлення обставин скоєння вбивства Воробйова. яке мало місце в грудні минулого року із теперішнім вбивством."

      На думку правоохоронців, трагедія під Києвом ретельно і наперед спланована. Автомобіль, яким перекрили дорогу, зареєстрований на підставну особу. Це вже четвертий подібний злочин за останні місяці. Крім директора "Озерки", у листопаді на прохідній Львівського склодзеркального заводу розстріляли його гендироктора Богдана Дацка. А два місяці тому у центрі Львова вбили Миколу Лозинського, якого називали кримінальним авторитетом Коля-Рокеро. Жоден злочин досі не розкрили.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31