-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Обласний Пенсійний фонд спрацював на «задовільно»

      8 грудня в Дніпропетровському обласному управлінні Пенсійного фонду підводили підсумки роботи за минулий рік. Діяльність фонду оцінено задовільно. Дніпропетровська область залишається в числі лідерів пенсійного забезпечення. Але без проблем не обійшлось.

      З початку поточного року збільшилась заборгованість до фонду, в основному за рахунок підприємств комунальної власності. Найбільші борги обласному Пенсійному фонду мають комунальниив Кривого Рогу. Зараз з органами місцевого самоврядування ведеться активна робота з вирішення цієї проблеми. На місцях влада повинна розібратись, які підприємства банкрути, а які вже давно треба притягати до кримінальної відповідальності. Деякі керівники досі притримуються думки, що можна приховати звітність до Пенсійного фонду. Керівництво обласного управління Пенсійного фонду нещодавно запропонувало підприємствам спосіб розквитатись з боргами за допомогою банківських кредитів. Пенсійники сподіваються на ефективність цього методу.

      Серед інших питань, що сьогодні обговорювались у головному управлінні, — прийняття на пенсійне обслуговування працівників МВС, МНС та Міністерства оборони. Вже з нового року на обліку обласного Пенсійного фонду буде майже сорок тисяч осіб. Головне управління запевняє, що до цих підвищених зобов'язань воно готове. Наступний рік для обласного управління Пенсійного фонду буде більш ніж напружений. З першого січня, а потім з першого березня підвищиться прожитковий рівень, а тому зросте і розмір пенсії. Крім того, з січня очікується підвищення пенсій учасникам війни і учасникам війни, що мають нагороди, — відповідно на десять та п'ятнадцять відсотків. А все це чергові перерахунки.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31