-

   

   





 
Amwika -       , ,


ФК Кривбасс, http://www.fckrivbass.dp.ua/


"Кривбас" впевнено перемагає ФК "Харків"


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Впевнену та цілком заслужену перемогу здобули в матчі 15-го туру футболісти криворізького "Кривбасу". І хоча суперник був не з простих - перевага кривбасівців була беззаперечною.

      Вже в першому таймі "Кривбас" зробив вагому заявку на кінцеву перемогу, забивши два "сухих" м'ячі в ворота суперника.

      Дублем відзначився Василь Сачко. На 7-й хвилині використавши передачу Гігіадзе, а на 21-й - Дун'їча. В першій 45-хвилинці "Кривбас" мав ще декілька нагод для того, щоб збільшити рахунок. На 41-й хвилині трохи не поталанило Бурдулі - після його удару м'яч на себе прийняла поперечина.

      В другому таймі "Кривбас" продовжував володіти ігровою та територіальною перевагою. На 74-й хвилині після проходу та подачі Дун'їча Васіл Гігіадзе забиває третій м'яч в грі та свій 8-й в чемпіонаті.

      Дещо скоротили відставання в рахунку гості наприкінці гри, коли Гладкий реалізував пенальті, призначене за грубу гру проти нього ж.

      "Кривбас": Бажан, Яксманицький, Дун'їч (Джорджевіч, 82), Сачко, Бурдулі (Попович, 75), Акопян (Єпуряну, 86), Олефір, Шевелюхін, Гігіадзе-к, Поклонський, Коротецький

      ФК "Харків": Стойко, Куценко, Кіцута, Максимов, Рібейро (Опря, 75), Чеберячко-к, Буряк, Гладкий, Ситник, Ібрагимов (Шопін, 64), Яценко

      Криворізький дубль знову програв

      Ніяк не можуть налагодити переможну гру футболісти дублюючого складу "Кривбасу". Ось і в останньому матчі першого кола криворізькі дублери поступились. Поступились на власному полі ФК "Харків" з рахунком 0:2.

      Дублем в цьому матчі відзначився Юрій Целих. І кожного разу, забивши м'яч, гравець разом із товаришами створювали імпровізовану "гойдалку", вітаючи свого воротаря, в якого народилась донька.

      "Кривбас" міг скоротити рахунок, але Юрій Грошев наприкінці матчу з пенальті поцілив у поперечину.

      "Кривбас": Михайлов (Гордієнко, 46), Грошев-к, Голуб (Продан, 82), Григорик, Костюк (Гончаренко, 55), Євсюков (Березняк, 70), Згура, Хома, Шкембі (Грицук, 46), Манасян, Костишин (Соколянський, 66)

      ФК "Харків": Оникієнко (Бричко, 87), Гостєв, Комарницький (Ходикін, 46), Федота-к, Самборський (Нікітенко, 46), Грінченко, Процюк, Лобцов, Цигирлаш (Нагинайлов, 80), Войтенко (Сірик, 65), Целих (Жеребцов, 85)




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31