-

   

   





 
Amwika -       , ,


ФК Кривбасс, http://www.fckrivbass.dp.ua


Бразильська "самба" на полі РСК "Олімпійський"

      Вслід за дублерами великої поразки від гірників зазнав й основний склад криворізького "Кривбасу". 5:0 - з таким рахунком чемпіон України переграв криворізьку команду. Врешті, клас та краща підготовленість до ігор чемпіонату й спричинили такий рахунок в грі. І хоча криворіжці на протязі всього матчу шукали шляхів до воріт Шуткова, а іноді й змушували його демонструвати свою нев'янучу майстерність, "Шахтар" без особливих проблем довів гру до перемоги.

      Початок розгрому криворізької команди на 29-й хвилині поклав Матузалем, обігравши захисників та вдаривши точнісінько у нижній кут воріт. Другий м'яч було забито на 41-й хвилині, коли Елано майстерно виконав штрафний удар, а поки кривбасівці переживали цю невдачу, Брандау , двома хвилинами по тому, організував третій гол.

      Після перерви хвилі атак донецького нападу продовжували накочуватись на ворота Старцева. На 49-й хвилині Елано оформив дубль, ставши після першого туру кращим бомбардиром чемпіонату, а, приблизно, за 10 хвилин до закінчення гри Маріка встановив остаточний рахунок.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31