-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв'язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      У Дніпропетровську правоохоронці затримали 44-річного безробітного місцевого жителя, який уночі 27 лютого на території дитячого садка під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ударом по голові вбив свого 53-річного приятеля.

      У Дніпропетровську затримано двох місцевих жителів віком 30 та 43 років, обоє без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони у вересні м.р. вивезли до Москви 24-річну жительку міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, де продали її сутенерам з метою сексуальної експлуатації. Потерпілу повернено на батьківщину.

      У Дніпропетровську в результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів затримано безробітного, раніше судимого 41-річного місцевого жителя, який уранці 1 березня на території одного із заміських садових товариств під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 70-річного сторожа товариства, жителя селища Ювілейне Дніпропетровського району.

      У місті Дніпропетровську затримано місцевого жителя, у якого вилучено 5 кг марихуани.

      У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 23 січня на вулиці під час сварки та бійки пострілами з невстановленої вогнепальної зброї поранив у ногу жителя обласного центру. Заходи щодо розшуку зброї тривають.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31