-

   

   





 
Amwika -       , ,

Андрій Якуненко, прес-офіцер податкової міліції ДПА у Дніпропетровській області
ДПА у Дніпропетровській області, http://www.dpa.dp.ua


“Лівак” на Зарічній вулиці

      Якщо ви вирішили заощадити і купити улюблену музику задешево – готуйтеся до того, що й якість піратського запису буде відповідною. Особливо якщо ви надибаєте касету, виготовлену на Зарічній вулиці села Райполе Криворізького району Дніпропетровської області.

      22-річний Г. без реєстрації своєї підприємницької діяльності налагодив нелегальне тиражування аудіовізуальних творів і фонограм у приватному будинку, господарка якого торік померла.

      У підпільному цеху працювали троє найманців без оформлення їхнього працевлаштування, які за день виготовляли близько тисячі аудіокасет. Піратська продукція збувалася на ринках міста Кривого Рога.

      В ході огляду оперативники податкової міліції описали 253 магнітофони, 4 програвачі компакт-дисків, 6 верстатів для намотування магнітної стрічки в касети, 3 пристрої для пакування касет у поліетилен, більше 5 тисяч готових до реалізації аудіокасет, а також сировину і витратні матеріали: бобіни магнітної плівки, касетні корпуси, футляри, поліграфічні вкладиші.

      Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей становила 105 тисяч гривень.

      Матеріали у відношенні правопорушника направлено в суд для притягнення його до адміністративної відповідальності. Відповідно до закону піратська продукція і засоби для її виготовлення підлягають конфіскації та знищенню.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31