-

   

   





 
Amwika -       , ,

В.Федоров, А.Ковбаса
5 канал, http://5tv.com.ua


На Дніпропетровщині за прогнозами Блок Лазаренка підтримає від 10 до 30% виборців


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      На Дніпропетровщині головна інтрига виборів обласної ради – присутність у виборчому бюлетені блоку Лазаренка. За прогнозами цю політичну силу у рідному регіоні підтримає від 10 до 30 відсотків виборців. Якщо ж Павло Лазаренко повернеться в Україну до 26 березня, результат буде набагато вагоміший.

      Зображення Павла Лазаренка присутнє на кожній зустрічі з виборцями. Найчастіше -це плакат із його портретом. І дуже часто Павло Іванович перебуває на прямому телефонному зв’язку. Члени партійного штабу кажуть, що вражені енергією свого лідера. Кожен день він встигає переговорити з усіма керівниками організацій і дати поради, провести кілька зустрічей з виборцями. Лазаренко впевнений, що повернеться на батьківщину найближчими днями.

      Павло Лазаренко:

      - Она уже дата конкретно определена. Она уже есть. Я её знаю, но я просто не могу её называть. По многим параметрам. Вы же прекрасно понимаете, что присутствие до выборов насколько поднимет настроение и однопартийцев и тех людей,на которых я рассчитываю и которые поддерживают нас. Моя задача номер один – приехать домой.

      Повернення Павла Лазаренка на Дніпропетровщині чекають. Селяни мріють про добудову газо і водопроводів, нові клуби і лікарні, а головне - відродження сільских ферм. У місті люди пам’ятають хто побудував метро, автовокзал і в якому стані були дороги.

      Тамара Корж, голова квартального комітету:

      - Он нам сильно много помагал. Значит построил нам метро, вокзал автобусный, школы в районе, много помогал. И если мы просим в то время как он рабо тал, мы могли к нему обратиться как по работе своей, как квартальные. Он всегда нам помогал.

      Представники блоку Лазаренка настільки впевнені у перемозі на виборах на місцевому рівні, що навіть висунули своїх кандидатів на міських голів в усіх містах області, у тому числі Дніпропетровську. Дехто каже, що кандидат від Лазаренка буде єдиний, хто зможе змагатися з чинним мером завдяки підтримці свого лідера. А в міській раді з"явилась потужна фракція Блоку Лазаренка. До неї увійшли деякі депутати, які всього півроку тому стали прихильниками Блоку Юлії Тимошенко. Наразі вони кажуть, що тоді помилилися з вибором. Проте жоден із них не отримав прохідного місця у списку Лазаренка. В той же час, політологи не вірять у можливий успіх цього блоку

      Владислав Романов, політолог:

      - Єдине що можно сказати, що блок буде мати свою фракцію в обласній раді. Це точно. Можливо що в деяких радах районних блок може мати навіть й третину отіх голосів про які вони розповідають. Ну, знаєте треба подивитися на все це.Якщо спиратися на дані соціологічних досліджень, які проводилися тут в Дніпропетровській області то треба зазначити, що Павло Іванович має доволі високий негативний рейтинг в очах своїх земляків і мабуть це буде теж відомим фактором який буде визначати успіх, або не успіх блоку на виборах.

      Наразі на Дніпропетровщині багато людей досі не визначились із вибором, а відтак чимало залежатиме від активності претендентів.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31