-

   

   





 
Amwika -       , ,

Володимир Федоров, Андрій Ковбаса
5 канал, http://5tv.com.ua


24 студенти бачать себе мером Дніпропетровська


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      У Дніпропетровську - виборчий переполох. Двадцять чотири студенти вирішили боротись за посаду міського голови. Причому, шестеро з них мешкають в одному гуртожитку Національного університету залізничного транспорту.

      Сорок одна людина збираться стати кандидатом на посаду міського голови Дніпропетровська. Лише за останній день реєстрації документи принесли 30 кандидатів. Більшість із них - студенти та люди віком до 25 років. Ще ніколи у Дніпропетровську не було стільки претендентів на посаду мера. Міська виборча комісія такого натовпу не очікувала.

      Наталія Гусаревич, голова Дніпропетровської міської виборчої комісії:

      - Звісно, нам потрібно буде приймати по кожному з цих кандидатур рішення про реєстрацію, або відмову в реєстрації. Але це наша звичайна робота і ми намагаємось її виконувати добросовісно.

      Комісія розглянула документи кандидатів. Жодного з молодих людей не зареєстрували. Здивовані студенти називають рішення виборчкому абсурдом.

      Іван Бардак, кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська:

      - 14 нам приходить рішення про відмову в реєстрації і 14 нам же ж видають зразки підписних листів. Закону вони не нарушили, але це рішення зовсім абсурдне. В один день видали підписні листи і в той же день прийняли рішення відмови в реєстрації на підставі відсутності підписних листів.

      Звинувачення на адресу комісії щодо перепон під час подачі документів висловлює і зареєстрований уже кандидат на посаду мера. Каже, його не турбує кількість претендентів, він остерігається іншого.

      Олександр Жуков, кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська:

      - Чтобы Днепропетровск не стал плацдармом по отработке технологий по срыву выборов. Вот это меня беспокоит.

      Усі документи, які додатково вимагав виборчком, хлопці уже здали. Тепер чекатимуть нового рішення. Кажуть, якщо і тепер їм відмовлять у реєстрації – подаватимуть до суду. Разом із тим, кажуть хлопці, на них тиснуть найрізноманітніші інстанції, погрожують навіть із гуртожитку виселити, якщо вони не передумають балотуватися.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31