-

   

   





 
Amwika -       , ,


Гаряча Лінія, http://hotline.net.ua


В Україні винайдене газове родовище!

      На Дніпропетровщині винайдено нове газове родовище – Східно-Виноградівське, яке знаходиться на території Магдалинівського району. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

      Буріння свердловини №1 Східно-Виноградівської було розпочато у травні 2005 року, а в грудні того ж року завершено її випробовування. Підраховано запаси газу цієї ділянки, вони складають близько 400 млн. кубічних метрів.

      Також розширено зону пошуково-розвідувального буріння. Так, вже розпочато монтаж бурового верстату для буріння свердловини №3. Позитивні результати її буріння дозволять приростити ще близько 75 млн. кубічних метрів газу.

      Завдяки напруженій праці газовиків та будівельників у найкоротший термін – 1 місяць – вирішено питання про облаштування та підключення до промислових комунікацій нової свердловини, що дозволить стабілізувати обсяги власного видобутку газу ДК „Укргазвидобування” в Дніпропетровській області.

      Крім цього, в результаті відкриття родовища свердловиною №1 підтверджуються перспективи східної частини Східно-Виноградівської структури, де у 2006-2007 роках заплановано буріння свердловин №2 та №4. В разі отримання промислових припливів вуглеводнів із зазначених свердловин вдасться приростити близько 800 млн. кубічних метрів газу.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31