-

   

   





 
Amwika -       , ,


11 канал, http://www.11channel.dp.ua


Сумні підсумки зустрічі Нового року

      Правоохоронці підбивають перші підсумки зустрічі Нового року в області. У Кривому Розі загинув пенсіонер тисяча дев'ятсот двадцять другого року народження. Вночі першого січня чоловік вийшов на подвір’я, щоб салютувати з мисливської рушниці. Після другого пострілу казенну частину ствола розірвало і смертельно поранило чоловіка. Як з’ясувалось пізніше, рушницю пенсіонер зберігав незаконно.

      Всього ж у перші два дні нового року в Дніпропетровській області жертвами надзвичайних пригод та кримінальних подій стали п'ятнадцять осіб. Лише в новорічну ніч не менше одинадцяти осіб знайшли свою смерть. Четверо загинули на пожежах, троє провалились під кригу, двоє невміло салютували Новому року, а ще двоє стали жертвами вбивства. У новорічну ніч дощило, тому біля міської та районних ялинок народу було не так багато, як минулого року. Правоохоронці відмічають, що в місцях народних гулянь злочинів не було, але міліція без роботи не залишилась.

      Близько піводинадцятої надійшло повідомлення про вбивство. В Дніпропетровську на проспекті Калініна знайдено труп невідомого чоловіка з численними пораненнями голови. На місце вбивства направили чергові наряди, по тривозі підняли особовий склад Ленінського райвідділу міліції. За декілька хвилин неподалік від першого трупа знайшли ще одного вбитого з аналогічними пораненнями голови. Міліція блокувала всі прилеглі до місця скоєння злочину вулиці. Почали обхід розташованих неподалік гуртожитків, оглянули територію трамвайного депо. В під«їзді одного з будинків правоохоронці знайшли краплі крові. А вже через півгодини затримали підозрюваного в скоєнні вбивства. З«ясувалось, що саме цей чоловік за дві години до приходу нового року чомусь вирішив прогулятись з сокирою. Чоловіки, яких убив затриманий, були йому незнайомі. Відомо, що один з них вийшов з дому, щоб купити мінеральної води до новорічного столу. Співробітники міліції вважають, що на місці загиблих міг бути хто завгодно. Подвійне вбивство розкрили менше ніж за дві години.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31