-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв'язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      У Кривому Розі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, який увечері 30 листопада на території домогосподарства місцевого лікаря під час сварки після спільного розпивання спиртних напоїв заподіяв смертельні ножові поранення 44-річному чоловікові без постійного місця роботи та проживання.

      На Дніпропетровщині порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України – шахрайство – відносно громадянина Ізраїлю та жительки міста Чернігів. Вони протягом поточного року використовували підроблені платіжні картки однієї з міжнародних платіжних систем для купівлі товарів й оплати послуг у торговельних і сервісних закладах України. Сума завданих збитків з’ясовується. Правопорушників затримано.

      У місті Кривому Розі з водоймища було вилучено з ножовими пораненнями труп 44-річного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано трьох жителів цього ж міста. Попередньо встановлено, що один з них в квартирі потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря. Наступного дня він спільно з двома громадянами, з метою приховування злочину, винесли труп із зазначеної квартири й вкинули до водоймища.

      У Дніпропетровську на платформі залізничного вокзалу невідомий заподіяв ножове поранення живота 27-річному жителю селища Первомайського, який невдовзі помер у лікарні. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали 28-річного громадянина Росії, який зарізав потерпілого під час раптово виниклої сварки.

      У селищі Межовій Дніпропетровської області на території свого домогосподарства в резервуарі для питної води знайдено мертвим з травмою голови 50-річного безробітного господаря. У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні цього злочину затримано 28-річного безробітного місцевого жителя, який заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв, а труп вкинув до згаданого резервуару.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31