-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв’язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      У місті Кривому Розі затримано місцевого жителя, у якого вилучено 14,5 кг вибухівки.

      У місті Нікополі Дніпропетровської області, 17 листопада о 21.00 на вулиці було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї невідомого чоловіка віком до 45 років. Вжитими заходами особу потерпілого встановлено. Ним виявився місцевий житель. результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано жителя цього ж міста, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері, в квартирі своєї знайомої, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив потерпілого, а труп виніс на вулицю.

      У місті Кривий Ріг затримано 16-річного раніше судимого молодика, за місцем проживання якого вилучено два обрізи мисливських рушниць та тридцять набоїв.

      На Дніпропетровщині порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 222 КК України – шахрайство з фінансовими ресурсами – відносно посадовця товариства з обмеженою відповідальністю, який у січні 2002 року, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримав в комерційному банку кредит у сумі 630 тис. гривень.

      У місті Кривий Ріг затримано 20-річного місцевого жителя, який увечері 8 листопада в селі Гординівці Кіровоградської області з метою крадіжки проник до будинку 58-річної пенсіонерки. Застигнутий господаркою, він заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження й викрав 720 гривень, вироби з золота та наручний годинник. Частину викраденого вилучено.

      Щодо обставин поранення у Дніпропетровську громадянина Росії А.Е.Чеснокова

      20 листопада у місті Дніпропетровську до обласної клінічної лікарні імені Мечникова було госпіталізовано з непроникаючим пораненням м’яких тканин живота громадянина Російської Федерації, відомого спортсмена-тенісиста Андрія Чеснокова, який прибув до згаданого міста у якості гостя спортивних змагань

      У ході перевірки міліцією встановлено, що перед цим А.Чесноков з друзями перебували в одному з ресторанів. За словами потерпілого, на виході двоє молодиків дозволили собі некоректні висловлювання на їх адресу, а потім затіяли бійку. В ході інциденту один з молодиків двічі вистрелив у москвича з пістолета травматичної дії, після чого хулігани зникли з місця пригоди на автомобілі.

      Правоохоронці було оперативно встановлено власника згаданого легковика, 24-річного мешканця Покровського району. Він стверджує, що саме А.Чесноков з друзями розпочав бійку, а зброю травматичної дії вони застосували з метою самооборони.

      Наразі особи усіх учасників інциденту встановлено. Слідчим відділом Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство). Триває розслідування.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31