-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба обласної ради
Дніпропетровська обласна рада, http://www.oblrada.dp.ua


З днем народження, Криворіжжя!

      18 листопада Криворізький район відзначив 80 років від дня свого утворення. Чимало років поспіль він виходить у лідери серед інших сільських районів області, а тому й увага до нього особлива.

      У палаці культури Центрального гірничо-збагачувального комбінату зібралися сотні людей, які своєю щоденною працею створювали славу району.

      Гості свята були щедрими на вітання та подарунки. Заступник голови обласної ради Галина Булавка передала вітання від голови обласної ради М.Швеця та повідомила, що з нагоди ювілею обласна рада виділяє району автомобіль „швидкої допомоги” та 150 тисяч гривень з обласного бюджету на ремонт центральної районної лікарні.

      Галина Булавка подякувала жителям району за вагомий внесок, який робить Криворіжжя в економіку Дніпропетровщини, та висловила переконання, що і надалі з притаманним їм сумлінням та самовідданістю криворіжці працюватимуть для подальшого розвитку рідної землі.

      Кращим представникам району заступник голови обласної ради вручила грамоти Верховної Ради України та Дніпропетровської обласної ради.

      Зі словами вітання до учасників свята звернулися депутати обласної ради Микола Суганяка та Володимир Мелещик, народний депутат України Олександр Шевченко, керівники району та міста.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31