-

   

   





 
Amwika -       , ,


ІА 'Гаряча Лінія', http://hotline.net.ua


„Наша Україна” виключила з партії редактора газети „Вісник Кривбасу”

      Криворізька міська організація партії Народний союз “Наша Україна” виключила з партії головного редактора відомої місцевої газети “Вісник Кривбасу” Володимира Гончара. Офіційна причина - порушення партійної дисципліни та невиконання рішень керівників місцевого осередку „Нашої України”, передає Німецька хвиля.

      Ухвалене рішення лідер криворізької НСНУ Станіслав Скиба пояснив тим, що у виданні, яке очолює Гончар, постійно критикують дії глави держави, політику, а також рішення керівництва місцевого осередку партії. На думку партійної комісії, так себе поводити член партії не має права.

      Виключений з партії Володимир Гончар вважає, що безпосереднім приводом були статті, які представляли точки зору інших партій на події в державі. “Це професійний обов’язок журналіста і принципова позиція очолюваного мною видання – представляти різні точки зору”, - заявив він.

      Проте в цього конфлікту може бути й більш глибоке коріння. Активний учасник помаранчевої революції у Кривому Розі Володимир Гончар різко критикував кадрову політику в організації. Після виборів до її складу вступили ті, кого в місті знали як найвідданіших прихильників попереднього режиму. Усі вони тепер займають перші місця у передвиборних списках, що готує місцева організація.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31