-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв’язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      У місті Нікополі Дніпропетровської області в офісі приватного підприємства було знайдено мертвою з ножовими пораненнями місцеву жительку. Вжитими оперативно-розшуковими заходами за підозрою в скоєнні злочину затримано 33-річного жителя цього ж міста. Встановлено, що він уранці 10 жовтня зайшов до приміщення згаданого офісу, вбив потерпілу й викрав комп’ютер, мобільний телефон та 1,3 тис. гривень. Частину викраденого вилучено.

      На Дніпропетровщині порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України – службова недбалість – відносно посадових осіб управління майном спільної власності територіальних громад обласної ради. Вони в 2003 році безоплатно передали закритому акціонерному товариству цілісний майновий комплекс відкритого акціонерного товариства “Дніпропетровський метало-механічний завод”, чим завдали збитків на суму 5,8 млн. гривень.

      На Дніпропетровщині викрито посадовців державного підприємства “Кривбасреструктуризація”, які протягом останніх двох років продали приватному підприємству за заниженою ціною 27,1 тис. тонн збагаченої залізної руди, чим завдали збитки державі на суму 2,1 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

      У Дніпропетровській області викрито в хабарництві посадовця дочірнього підприємства відкритого акціонерного товариства “Днiпростальконструкцiя”, яка вимагала та отримала від підприємця 5 тис. гривень за сприяння у придбанні в згаданого підприємства бульдозера за заниженою ціною. Порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31