-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв’язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      В місті Кривому Розі у своїй квартирі було знайдено мертвою з ознаками удушення громадянку Є. За підозрою в скоєнні цього злочину затримано сина потерпілої О. та місцевого жителя В. Попередньо встановлено, що вони уночі, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв зґвалтували та задушили потерпілу.

      На Дніпропетровщині за матеріалами ДСБЕЗ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара), відносно посадовця бюро металів відділу постачання відкритого акціонерного товариства “Центральний ГЗК”. Він вимагав та отримав 25 тис. грн хабара від директора товариства з обмеженою відповідальністю за проведення тендеру з купівлі залізничного полотна на користь останнього.

      На Дніпропетровщині за матеріалами ДСБЕЗ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами), відносно посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю "Металінвест". Вони в листопаді 2003 року, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримали в акціонерному комерційному банку кредит на суму 2 млн. гривень.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31