-

   

   





 
Amwika -       , ,


Департамент зв’язків з громадськістю МВС України, http://mvsinfo.gov.ua


Кримінальна хроніка

      У місті Кривому Розі в будинку 30-річної місцевої жительки, без постійного місця роботи, знайдено мертвими з рубленими ранами голови господарку та двох місцевих жителів. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано 50-річного сусіда потерпілої, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 2 вересня в згаданому будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив потерпілих сокирою.

      У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області в автомашині "Жигулі" було знайдено мертвим з ножовим пораненням грудей 40-річного приватного таксиста. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано 18-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, який увечері 2 вересня в автомашині потерпілого під час раптово виниклої сварки вбив таксиста ножем.

      У місті Дніпропетровську затримано 40-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено пістолет іноземного виробництва, два обрізи мисливських рушниць та понад 1,7 тис. набоїв до різної зброї.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31