-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Завезення цукру в міста області буде координуватися управлінням споживчого ринку облдержадміністрації

      За дорученням голови облдержадміністрації Юрія Єханурова управлінням споживчого ринку облдержадміністрації проведено нараду з питань створення інтервенційної мережі з продажу цукру та заходів щодо поліпшення цінової ситуації на регіональному ринку цукру.

      У нараді взяли участь заступники міських голів з питань споживчого ринку, начальники відділів з питань торгівлі міськвиконкомів, керівники великих торговельних систем, оператори на ринку цукру.

      Мова йшла про організацію завезення операторами цукру Держкомрезерву з Іваньківського цукрозаводу, що в Черкаській області, порядок формування ціни на цукор з урахуванням транспортних витрат.

      Також розглянуті питання щодо порядку продажу його в діючій роздрібній торговельній мережі міст області. Для цього з оператором цукру ТОВ „Торгресурси” узгоджені умови завезення і оплати за доставлений товар з визначенням конкретних обсягів поставок цукру.

      Перші 150т. цукру, які будуть завезені в область, цілеспрямовано направлятимуться в міста області, з реалізацією їх у визначених міськвиконкомами магазинах, торговельних точках на ринках. Подальша робота із завезення цукру в міста області буде координуватися управлінням споживчого ринку облдержадміністрації.

      З метою наповнення споживчого ринку області цукром за доступними цінами учасникам наради надано перелік крупних оптових фірм з реалізації цукру, за цінами 3,55-3,70 грн/кг станом на 17.08.2005.

      Для недопущення безпідставного зростання цін на цукор рекомендовано застосовувати рівні торговельних надбавок до 10%.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31