-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


До регіональної приймальні Президента найбільше людей звертається з обласного центру, а також міст Кривого Рога та Дніпродзержинська

      Як уже повідомлялося, 20 липня на Дніпропетровщині була офіційно відкрита регіональна приймальня Президента України. Нині прийом громадян проводить головний консультант - керівник Дніпропетровської регіональної приймальні Президента України Юрій Тронза.

      Приймальня працює за напруженим графіком. . За день на прийом приходить двадцять- тридцять чоловік.

      Ми не можемо замінити владу на місцях, - сказав Юрій Тронза. Тому до приймальні варто звертатися лише в тому випадку, коли те чи інше питання не можна вирішити на місцевому рівні.

      За словами Юрія Тронзи, вже можна визначити певні тенденції, зокрема, географічні. Так, до приймальні, здебільшого звертаються мешканці обласного центру, а також міст Кривого Рогу і Дніпродзержинська. Питання - найрізноманітніші. Відстоювати свої права громадянам інколи дуже непросто. Так, наприклад, багато скарг на суди, інколи справи розглядаються не те що місяцями - роками.Тому Юрій Вікторович пообіцяв, що буде зустрічатися з представниками судової влади, а також запрошувати їх на прийоми.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31