-

   

   





 
Amwika -       , ,


Газета "95 квартал"


Свободу Никулину!

      13 липня 2005 року в своєму кабінеті співробітниками ОБЕПу начебто за отримання хабара був заарештований директор БМК «Україна» Микола Нікулін. На протязі багатьох років Микола Нікулін вів непримириму боротьбу з неправомірними діями і порушеннями з боку міської влади, а також звертався до правоохоронних органів, президента, прем’єр міністра із скаргами на порушення законодавства з боку деяких фірм, які займаються перевезенням пасажирів, а саме щодо машин «Пежо Карсан J 9», які використовуються для перевезення пасажирів, але не пристосовані для цього і загрожують безпеці громадян.

      З огляду на все це, Криворізька міська партійна організація ВО «Батьківщина» вимагає негайного звільнення з під варти під підписку про невиїзд Миколи Нікулін, а також вимагаємо ретельного і всебічного розслідування цього факту. Вважаємо що це є ніщо інше, як спроба залякати людину, яка домагалась справедливості, а також спроба дискредитації партії ВО «Батьківщина» і всіх опозиційних сил у Кривому Розу.

      За останні роки співробітники ОБЕПу не виявили жодної спроби дати хабара в Криворізькому міськвиконкомі, райвиконкомах, судах, прокуратурі, в самій міліції, податковій, санстанції. Можливо там не дають хабарі?

      Звертаємось до громадян міста Кривого Рогу з проханням не звертати уваги на ці провокації, бруд, який починається перед виборами до Верховної Ради і місцевих органів влади. Чим ближче до виборів, тим більше таких провокацій буде влаштовано і тільки з однією метою – дискредитувати опозиційні партії в Кривбасі, а старій владі залишитись на свої місцях.

Голова Криворізької міської
      партійної організації "ВО "Батьківщина"
Л. Балабат




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31