-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


У Дніпропетровську почала діяти регіональна приймальня Президента України

      Офіційне її відкриття відбулося 20 липня. Перший прийом провів голова облдержадміністрації Юрій Єхануров.

      А першим відвідувачем стала 52-річна Олена Сокіл, жителька Дніпропетровська. Вона, інвалід І групи, перенесла протягом 15 років три операції, із них дві на серці. Жінка просила допомогти придбати кардіостимулятор та сподівалася отримати матеріальну допомогу на лікування. Юрій Іванович пообіцяв допомогти.

      Після офіційного відкриття приймальні Президента очікується із Секретаріату Президента призначення керівника приймальні. Але вже й зараз йде робота, здійснюється запис громадян. Поки що прийом будуть вести голова облдержадміністрації та його заступники.

      Як показала практика, зазначив Юрій Єхануров, близько 80% громадян приходять із проблемами, які можуть бути вирішені місцевою владою. Планується щомісяця аналізувати тематику та проблеми, які порушують громадяни. Адже одним із основних завдань регіональної приймальні є забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення до органів державної влади.

      Регіональна приймальня має право одержувати інформацію щодо розгляду звернень громадян від структурних підрозділів Секретаріату Президента, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій і посадових осіб.

      Планується ведення на кожного відвідувача окремої теки, щоб можна було відстежити, як вирішуються проблеми громадянина, щоб жодна справа не була поглинута плином часу.

      Регіональна приймальня знаходиться за адресою: вул.Комсомольська, 52, 1-й поверх, кімн. 134-137. Зателефонувати можна за номерами: 8 (056) 744-37-45, 744-37-35.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31