-

   

   





 
Amwika -       , ,


Газета "95 квартал"


"Батькивщина" и мэр

З А Я В А
Криворізької міської партійної організації ВО «Батьківщина» з приводу підвищення тарифів на комунальні послуги.


      22 червня Криворізька міська рада дозволила підвищення тарифів на комунальні послуги під тиском виконавчої влади. За таке рішення проголосувало більшість депутатів із 74 присутніх.

      Криворізька міська партійна організація ВО «Батьківщина» висловлює свій рішучий протест проти такого рішення, оскільки за всі роки міська влада не спромоглася розробити і втілити в життя програму енергозберігаючих технологій, не було реформоване комунальне господарство міста. Треба також взяти до уваги, що сьогоднішня вартість не відповідає якості пропонованих послуг: не завжди буває гаряча вода у кранах, завоздушені труби опалення, несвоєчасний вивіз сміття і т. і. Таким чином, нездатність господарювати міська влада хоче компенсувати за рахунок криворіжців, підвищуючи тарифи на комунальні послуги.

      Весь час міська влада повторює, що тарифи треба було підвищити дуже давно, але чому вони не підвищувалися за прем’єрства Януковича? Тому що так було потрібно перед виборами?

      Криворізька міська партійна організація ВО «Батьківщина» вважає, що спроба міської влади підняти тарифи на комунальні послуги є не що інше, як дискредитація нової української влади на чолі з Ющенком і Тимошенко і спроба звалити всю відповідальність за таке рішення на уряд і прем’єр міністра України Юлію Тимошенко.

      Партія «Батьківщина» вимагає негайно відмінити рішення міської ради по підвищенню тарифів, та оприлюднити прізвища депутатів, які проголосували за це антинародне рішення.

      Звертаємося до всіх політичних партій, громадських організацій громадян міста виступити з рішучим протестом та приєднатися до пікетування міської ради і міськвиконкому 11 липня з 15 до 17 год.



      Голова Криворізької міської партійної організації "ВО "Батьківщина"
Л.Балабат




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31