-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


З 1 липня 2005 року принцип "одного вікна” розпочне функціонувати в Дніпропетровській області

      Серед основних питань, які підняв Президент України Віктор Ющенко на зустрічі 15 червня з головами обласних державних адміністрацій, обговорювалася взаємодія органів місцевої влади з представниками місцевого бізнеса та сприяння його розвитку. Зокрема, Президент підкреслив, якщо з першого липня в регіонах не буде введено принцип „одного вікна”, „це буде сприйматися як надзвичайно серйозний недолік в роботі місцевих органів влади”.

      На виконання цього рішення, голова обласної державної адміністрації Юрій Єхануров 16 червня,, відразу після повернення до Дніпропетровська підписав доручення „Про заходи щодо реалізації системи „одного вікна” у Дніпропетровській області”.

      Відповідно дорученню в районах та містах області будуть створені комісії з питань розробки та введення режиму „одного вікна”, розроблено єдині реєстри документів, регламент підготовки, узгодження та видачі документів в режимі „одного вікна” тощо. Завдяки цим заходам з 1 липня 2005 року принцип „одного вікна” розпочне функціонувати в Дніпропетровській області.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31